Къде да си разходя тениските из София?

Макар и лятото да е към края си и дъждовете малко по малко да ни заливат, все още можем да кажем, че е лято! Сутрините и вечерите са приятно хладни, а през деня е достатъчно топло, за да си носим любимите летни дрехи. Както знаете, София е град, богат на всякаква култура – особено градска и улична. Стените на сградите са изрисувани с графити, а улиците са пълни със скейтъри, танцьори и артисти, облечени в най-различни стилове. Общо взето столицата е място, където можеш да бъдеш абсолютно себе си в цялата тази навалица и да се чувстваш страхотно. Именно затова я обичаме!

Спирали ли сте някога насред някоя улица, площад или бар просто за да се вгледате в дрехите на хората и в разнообразието, което те носят? Хубавото е, че вече живеем  във времена, в които няма строг дрескод за разходка, бар, дискотека, каране на скейт или ресторант. Най-важното е човек да се чувства добре в дрехите, които носи. Повярвайте – адски много си личи, когато нещо не е естествено. 

Едно от големите предимства на тениската като дреха е, че може да се облече на всички гореизброени места. Да, точно така! Защо не? Живеейки в столицата, човек забелязва, че всъщност никой никого не съди за начина, по който изглежда. Провокирани от темата, се замислихме: “Хм, защо да не споделим няколко готини места, на които можем да се появим със своите тениски и изобщо с дрехите, които обичаме?”. Така се зароди  нашият кратък пътеводител: “Къде да си разходя тениските из София?”.

Сода 

Определено най-летният бар в София за този сезон! Мястото придава супер танцувално настроение, а атмосферата направо те пренася на Хаваите. Когато и да отидеш в Сода, винаги ще намериш свежа музика и готини хора. Там те очаква  и най-лятното питие – любимият домашен розов джин!

К.Е.В.А. Клуб за Естетическо Възпитание на Артиста
Какво по-подходящо място да облечеш най-хипстърските си дрехи от К.Е.В.А.? Супер готиният бар се намира точно до НАТФИЗ и често приютява артистични хора, възпитаници на школата. Това прави КЕВА шарен, разнообразен и алтернативен откъм хора и обстановка. Там буквално можеш да видиш всякакви облекла – от широки тениски и шапки идиотки до токчета и червени червила. Мястото приема и идеи за различни интересни събития като изложби, музикални промоции и дори представяния на колекции на дрехи.

Маймунарника 

Може би едно от най-свежите места за летни концерти в столицата. Отвореното пространство със своите естествено разположени нива и дръвчета около дансинга ще те накара неусетно да се потопиш в музиката и простора наоколо. Най-приятно е в дългите летни дни, когато пътят към Маймунарника все още е огрян от лъчите на слънцето. Обикновено най-посещаваните от нас концерти са промотата на добре познатите ни So Called Crew. Интересно е как след всеки нов албум виждаме все повече хора с различен мърч и тениски, които вдъхновяват със стил и характер.

НДК, Княжеската и Борисовата градина 

Тези три дестинации са любимите открити пространства за скейт на почти всеки в столицата. Няма път, в който да не се натъкнем на скейтъри и байкъри, когато минаваме през тези места. Съвсем нормално е хората пред НДК, в Княжеската и Борисовата да носят тениски, пет пъти по-големи от точния размер – и да изглеждат страхотно в тях! Точно това е културата, която харесваме и към която се стремим.

Това далеч не са всички места в София, където обичаме да разхождаме дрехите на NoSense, но пък са част от най-любимите ни локации. В такъв пъстър и отворен към най-различни хора град всеки е свободен да бъде себе си, защото в това е смисълът на една дреха – да те накара да се чувстваш удобно и да е създадена специално за теб!

No Comments

Post A Comment