Как започна всичко

Лора и Шора (Лора Христова) се запознават още в гимназията и бързо стават близки приятелки. Така Лора запознава по-голямата си сестра Анита с Шора. Малко след това излиза играта “Cyberpunk 2077”, по която Шора като геймър лудва. Хайпът е огромен, особено след като Киану Рийвс излиза на премиерата на Е3 с тениска на червения киборг фемон. Естествено, всички искат да носят такава. 

Христова бързо забелязва, че все още няма Cyberpunk мърчандайз и предлага на Ани да създадат първия подобен в България. Малко след началото на техния съвместен проект и двете усещат, че могат да поемат по начинание, което е изцяло тяхно и биха го развивали дългосрочно. Така напълно от нулата се ражда The NoSense Brand, който от самото начало получава подкрепата от Лора, която година и половина по-късно се присъединява към проекта.

Здрасти, аз съм Лора

Занимавам се с дигиталното оформление на бранда. От скоро работя и като copywriter в рекламна агенция. За мен е важно да правя всичко с внимание и грижа към природата, затова и в работата си се старая да съм максимално природосъобразна. Винаги съм се интересувала от мода, но никога не съм успявала да намеря нещо “мое” – нещо, което да изразява напълно същността ми. Затова създадохме нещо “наше”, в което в последствие и много други се припознаха. Вдъхновяват ме книгите и хората. В тези две неща винаги откривам по нещо ново и интересно, което ме мотивира да се развивам и да вървя в правилната посока.

Привет, аз съм Шора

Аз съм Лора Христова, или още позната като “Шора Лора”, и се занимавам с логистиката и стратегическия подход на бранда. За мен е важно да представяме постоянен прогрес и отдаденост към клиента.
Към този етап на живота си черпя вдъхновение от личности като Илън Мъск, Коби Браянт и д-р Джордън Питърсън, които ме напътстват при изграждането на мост между бизнес, общество и личен живот.

Юхуу, аз съм Ани

Занимавам се с визуалния език на бранда. Работя като графичен дизайнер в “Brandly” – студио за брандинг и уеб дизайн, и обичам да свързвам работата си с психологията, тъй като смятам, че между двете има много общо.
Уличната мода и хип-хопът във всичките му разновидности ме интересуват от години. Това ни свързва като екип и това бе причината да се ориентираме към този стил на дрехите, които създаваме. Вълнуват ме още социалните теми, гражданското общество и доброволчеството. Смятам, че заедно като общност можем да постигнем много, стига да сме добри и да си помагаме. Част съм и от проекта “Царски Пищови”, с който представяме политиката в България по лесен и достъпен начин.

Нашите ценности

Държим на качеството
Обичаме доброволчеството
Вдъхновяваме се от улицата

Хората, с които работим и повярваха в нас

Адриян Михайлов - шивашки услуги
Инкпрес - принт услуги
Ким Неделчева - фотография
Катерина Василева - редакция

Нашите потребители не са просто клиенти, а са част от семейството на The NoSense Brand

Затова към всяка пратка добавяме персонализирани подаръчета. Ще откриеш както тематични стикери, отразяващи актуалните колекции, така и индивидуално изрисувани и надписани картички с лично послание от екипа.

Стани част от нашето семейство!

Абонирай се за нашия бюлетин – не спамим! Но пък ще ти споделяме
интересни истории и каузи, бъдещи колекции, предстоящи гости и събития.
Абе, всичко, което ти се иска да знаеш за уличната култура и отвъд нея!