За Нас

f

Цел

Стремим се да създаваме качествени продукти/одежди, които ще ти донесат една по-различна и индивидуална визия. Изготвени с мисъл за природата и с много любов за теб, нашите одежди са за хора, които желаят да се чувстват свободни, различаващи се и искат да изпъкнат с неглижиран стил.

Визия

Вярваме, че можем да създадем преживяване чрез нашето изкуство, което да служи за отражението и очертаването на бурния и енергичен индивид.
g

Вдъхновение

Нашият дизайн е вдъхновен от безграничната свобода, която ежедневието може да предложи. Изпълнен с ред, хаос, любов и тъга – той цели да намери баланса между смисленото и безсмисленото в битието на човека.
f

Ценности

Одеждите, които предлагаме, се отличават с цялостна визия и дизайн. Те са поднесени към клиентите ни като орден, който е обвит в грижа, любов и внимание.

Кои сме ние?

Зад идеята стоим Анита, Лора и Лора, като ни събра това, че искаме да бъдем отличаващи се с нашите дрехи, стремейки се те да са отражение на характера ти.

Защо го правим?

Нашият бранд бе създаден с една единствена цел: да покажем, че нашите дрехи говорят и че чрез тях можем да изразим индивидуалността си. Впоследствие осъзнахме какъв отпечатък оставя бързата мода върху природата и така се стигна до идеята, да направим нещо с мисъл за нея и с много любов за теб.

Пиши ни:
Последвай ни:

Нашата мисия

Нашата мисия е да правим нещо устойчиво и по-просто, за да ти покажем, че зад тези неща се крият много стил и красота.